Petra Janigová Iné športy

Športová pozvánka na víkend

Brány futbalových štadiónov sa na zimu síce zatvorili, to ale neznamená, že športovým podujatiam v našom meste definitívne odzvonilo. Aj na tento víkend sme pre vás vybrali niekoľko významných či zaujímavých akcií, na ktoré sa určite oplatí zavítať.

**BILIARD – The Slovakia Grand Prix 2011 (Najväčší biliardový turnaj na Slovensku) **

Pre priaznivcov netradičných športov dávame do pozornosti biliardový turnaj The Slovakia Grand Prix 2011, ktorý sa koná počas oboch víkendových dní v priestoroch Koktail Baru Aréna. V sobotu (3. decembra) sa odohrajú zápasy v skupinách a v nedeľu (4. decembra) je na programe hlavná súťaž, z ktorej vzíde celkový víťaz. Na najväčšom biliardovom turnaji na Slovensku s medzinárodnou účasťou sa bude súťažiť o atraktívne finančné prémie, za zelenými stolmi sa preto čakajú kvalitné súboje.

**HOKEJ – 1. liga juniorov, 1., 2. kolo nadstavbovej časti **

Ružomberskí juniori odohrajú cez víkend prvé dve kolá nadstavbovej časti. Základná časť sa hokejistom do 20 rokov celkom vydarila a teraz na nich čakajú súperi zo stredného a západného Slovenska. V sobotu o druhej poobede nastúpia proti Piešťanom a v nedeľu o pol jedenástej na nich čaká bratislavský Ružinov. Príďte si vychutnať súboje nášho najstaršieho mužského tímu a povzbudiť chlapcov v bojoch o extraligovú miestenku.

3. 12. 2011, 14:00 MHK Ružomberok – ŠHK 37 Piešťany 4. 12. 2011, 10:30 MHK Ružomberok – Ružinov 99 Bratislava

**BASKETBAL – Extraliga žien, 12. kolo – MBK Ružomberok – Whirlpool Poprad **

Cez víkend si po týždni môžete opäť pozrieť v akcii aj naše basketbalistky. MBK Ružomberok hostí v nedeľu na domácej palubovke družstvo Popradu a v Koniarni bude zrejme poriadne horúco. Zápas bude určite šlágrom 12. kola ženskej Extraligy, keďže pod Čebraťom sa stretne druhý s tretím tímom tabuľky. Domáce prostredie ale velí vyhrať Ružomberku, navyše, dievčatá budú chcieť odčiniť aj svoju štvrtkovú prehru zo Sionu. Zápas sa začína tradične o 17:00.

4. 12, 17:00 MBK Ružomberok – Whirlpool Poprad,

STOLNÝ TENIS, 5. kolo Extraliga mužov, 6. kolo Extraliga žien

Do domácej herne ŠKST na Žilinskej ceste sa cez víkend vrátia aj najvyššie stolnotenisové súťaže. V sobotu si môžete pozrieť zápolenia mužov, keď sa v priamom súboji o ôsmu priečku stretne Ružomberok s Galantou. Na nedeľu sú naplánované zápasy extraligistiek, o desiatej doobeda hrajú ženy s Valalikmi a o štvrtej sa ženský tím stretne so silnými Miňovcami. Vstup na všetky zápasy je zdarma.

3. 12. 2011, 11:00, ŠKST Ružomberok – Metalfin Galanta 4. 12. 2011, 10:00, ŠKST Ružomberok – STO Valaliky 4. 12. 2011, 16:00, ŠKST Ružomberok – OŠK Miňovce

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM