Peter Klimant Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto sa prehupla za polovicu a Ružomberok boduje: Atakujeme TOP 10!

Ešte dva mesiace a dozvieme sa, ktoré mestá sú na Slovenku najkrajšie. Ružomberok si minulý rok vydobyl šiestu priečku. Ako sme na tom tentoraz? Opäť sa blížime k TOP 10!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto sa prehupla za polovicu a Ružomberok boduje: Atakujeme TOP 10!
Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla 2015 a definitívneho víťaza spoznáme 5.novembra. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny.

Do súťaže sa zapojilo 139 miest z celého Slovenska a podporiť svoje mesto môže každý prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Novým pravidlom tento rok je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Ružomberok minulý rok skončil na šiestom mieste. Tento rok je to zatiaľ o trošku slabšie, no pomaly sa blížime k TOP 10. V priebežnom poradí patrí Ružomberku 12. priečka. Nič však nie je definitívne, keďže do konca hlasovania ostávajú ešte dva mesiace. Na prvom mieste v predbežnom poradí zatiaľ vedie Bardejov. Susedný Liptovský Mikuláš je zatiaľ o jednu priečku nad nami.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM