Jozef Milan Tlačové správy

VYHODNOTENIE 1. kola súťaže o vstupy do AQUA – VITAL Parku a druhá otázka

Výherkyňou prvého kola súťaže o dva vstupy do AQUA – VITAL Parku sa stala Marianna Martinkovičová. Blahoželáme a ponúkame vám druhú otázku. Odpovedzte správne a zažite príjemný relax.

Ilustračný obrázok k článku VYHODNOTENIE 1. kola súťaže o vstupy do AQUA – VITAL Parku a druhá otázka
Foto: Jozef Milan

Druhá otázka a súťažné podmienky

Druhá súťažná otázka znie: Aké ambulancie pre verejnosť sú otvorené v KÚPEĽOCH LÚČKY a.s.? Správnu odpoveď zasielajte na: market@kupele-lucky.sk spolu s vašim telefónnym číslom.

Súťažiť môžete od 4.1. do 10.1. 2013. Výherca dvoch vstupov na 2 hodiny pre 2 osoby do vonkajších bazénov AQUA – VITAL Parku bude na stránke RK24 zverejnený v piatok 11.1.2013.

AQUA – VITAL Park

je k dispozícii návštevníkom a klientov celoročne a ponúka:

  • vonkajší rekreačný bazén s teplotou vody 28 °C – 33 °C s rozličnými atrakciami (vodná lavica so vzduchovou masážou, vodopád, chrliče, protiprúd, hojdací záliv, podhladinové osvetlenie)
  • vonkajší sedací bazén s liečivou minerálnou vodou teplou 36 °C – 38 °C
  • delený vnútorný liečivý minerálny bazén s teplotou vody 32 °C a 35 °C
  • vitálny svet – klasická fínska sauna, mentolová sauna a rímsky parný kúpeľ, kde sa využívajú účinky prírodných silíc, kneippov kúpeľ na nohy, masážne turbosprchy, ľadové vedro a tepidárium
  • Snack Bar

Služby poskytované v AQUA-VITAL Parku sú na vysokej úrovni s veľmi dobrou hygienou, o čom svedčí aj medziročný nárast klientov využívajúcich tieto služby. Viac na: http://kupele-lucky.sk

KÚPELE LÚČKY

V Kúpeľoch Lúčky sa už dávno neliečia iba ženy s gynekologickými problémami. Už v minulosti v nich úspešne liečili aj pohybové ústrojenstvo a nervové choroby. K tejto tradícii sa v kúpeľoch úspešne vrátili a dnes majú komplexný charakter.

Kúpele Lúčky liečia onkologické choroby, nervové choroby (cievne mozgové príhody), choroby pohybového ústrojenstva, ženské choroby a choroby z povolania. Venujú sa tiež prevencia a podpornej liečbe osteoporózy, ktorá býva označovaná ako tichý zlodej kostí. Naše kúpele charakterizuje príjemná rodinná atmosféra, kvalifikovaný personál a čistý vzduch presýtený vôňou ihličnatých lesov.

SÚŤAŽ o vstupenky do AQUA – VITAL Parku Kúpeľov Lúčky
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM