Rôzne Správy

SVET O SLOVENSKU: Prvá indická svadba v mori je naša

Nevesta so ženíchom v bazéne nie je nič nezvyčajné, ale aby si snúbenci povedali svoje "áno" pod morskou hladinou, na to musela celá India čakať až na slovenskú nevestu.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Prvá indická svadba v mori je naša
Zdroj: TASR

Bola to skutočne nezvyčajná udalosť na indickej pláži Grove Beach v Kerale. Portál The Quint si všimol neobyčajnú svadobnú ceremóniu priamo v mori.

Svet je však plný bláznivých spôsobov, akým si zamilované páry chcú spestriť svoj najväčší deň v živote. Od svadby vo výške 50 metrov až po neuveriteľný obrad priamo v márnici.

Naozaj netradičná svadba

Miliardovú Indiu zaujala svadba 23-ročnej Slovenky Euniky s jej indickým snúbencom Nikhilom. Keďže ženích je inštruktor potápania, pár sa rozhodol spečatiť svoj vzťah manželským sľubom priamo pod hladinou Arabského mora.

„Keď stála na pláži, cez svadobný závoj mala natiahnutú potápačskú masku a v rukách držala kyticu červených ruží. Potom sa so svojím snúbencom Nikhilom Pawarom chytili za ruky a ponorili sa do hlbokého modrého mora,“ opisuje udalosť portál.

„Pláž Grove Beach tak zažila prvú podmorskú svadbu v krajine. Organizátori vyhlásili, že takéto svadby sú populárne najmä na Západe. V Indii sa páry zatiaľ sobášili len v bazénoch,“ píše The Quint.

Iné bláznovstvá

Vo svete je veľa príkladov bizarných, až šialených svadobných obradov. Austrálčania Ellie a Phil sa rozhodli vziať tak, ako ich Pán Boh stvoril, teda úplne bez šiat.

Nevesta mala na sebe len biely závoj a lono si zakrývala kyticou kvetov. Ženích sa uspokojil len s klobúkom, ktorý držal pred svojimi intímnymi partiami. Na ich nudistický obrad sa dívalo 250 svadobčanov.

Jeroen a Sandra z Belgicka sú zrejme nadšenci bungee jumpingu, keďže na svoj veľký deň sa nechali vyviezť hore na plošinu vo výške takmer 50 metrov a tam si povedali svoje áno. Následne spolu skočili dole. Rovnakú možnosť malo aj 20 hostí, ktorí si svadobnú hostinu mohli vychutnať priamo medzi oblakmi. Zamilovaný pár za tento špás zaplatil 25-tisíc libier.

Svadba s mŕtvym

Zrejme najsmutnejšia a až ťažko uveriteľná svadba sa údajne odohrala v márnici vo Veľkej Británii. Užialená snúbenica a matka dvoch detí sa rozhodla vziať si svojho vyvoleného, keď už bol po smrti.

Kevin odišiel do iného mesta, aby tam zarobil peniaze na ich vysnívanú svadbu. Michelle nechal doma s ich dvoma deťmi. V jednu osudnú noc ho však prepadol gang deviatich lupičov a ubili ho na smrť.

Nešťastná snúbenica sa rozhodla, že ich ani smrť nerozdelí a podľa portálu oddee.com ich kňaz oddal priamo v márnici, kde ženích už ležal v truhle.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM