Ivana Milanová Rôzne Správy

Pätica najčítanejších článkov roku 2016: Ružomberčanov zaujali práve tieto témy

Uplynulý rok nebol skúpy na udalosti. Chceli ste vedieť nielen smutné správy z našich ciest, či poznať tragické osudy ale radi ste čítali aj o zaujímavých nápadoch. Pozrite, ktoré články si v roku 2016 vyslúžili najviac kliknutí.

Ilustračný obrázok k článku Pätica najčítanejších článkov roku 2016: Ružomberčanov zaujali práve tieto témy
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

1. Zbytočná smrť

V stredu 26. októbra dopoludnia došlo k tragickej dopravnej nehode na ceste I/59 v katastri obce Valaská Dubová. Na hlavnom ťahu medzi Ružomberkom a Dolným Kubínom sa zrazili tri autá, nehoda si vyžiadala život 51-ročnej vodičky.

Čítajte viac: FOTO: Pri tragickej dopravnej nehode vyhasol život 51 ročnej vodičky

2. Nešťastný koniec Alberta

V pondelok (27.6) v skorých ranných hodinách uverejnil Ružomberčan Albert dlhý status na Facebooku. Vypovedal v ňom dôvody, pre ktoré sa rozhodol ukončiť svoj život. Boli to posledné slová určené jeho priateľom.

Čítajte viac: Ružomberčan Albert (54) odišiel z tohto sveta rovnakým spôsobom ako jeho syn. Obesil sa!

3. Jedna z najkrajších záhrad

Spoločnosť pre záhradnú a krajinnú tvorbu vyhlásila v roku 2015 súťaž Záhrada roka 2015 a Park roka 2015. Spomedzi prihlásených desiatich parkov a deviatich záhrad vynikla aj súkromná mestská záhrada z Ružomberka, ktorá obsadila 3. miesto.

Čítajte viac: Manželský pár z Ružomberka sa má čím pýšiť: Ich súkromná záhrada patrí k TOP najkrajším na Slovensku + FOTO

4. Dobrý nápad

Spoločnosť IVANING, ktorá bude už čoskoro bývalým prevádzkárom Mestskej plavárne, urobila spolu s Mestskou knižnicou začiatkom roka 2016 zaujímavé spojenie. Na dieťa, ktoré je na plavárni, môžete počkať v kaviarni s knižkou v ruke a kávou na stolíku.

Čítajte viac: Byť na plavárni a zároveň v knižnici a kaviarni je uletená predstava? V Ružomberku už nie

5. City Market

Koncom mája sme priniesli správu o tom, že v Ružomberku pribudnú pracovné miesta a spestria sa nákupné možnosti. Na križovatke dvoch vyťažených ciest – Bystrickej a Nábrežia generála M. R. Štefánika, v tesnej blízkosti mestskej plavárne, vyrástlo a aj sa otvorilo nové nákupné centrum.

Čítajte viac: Investícia za štyri milióny eur. V meste vyrastie nové nákupné centrum

Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM