Ivana Milanová Rôzne Správy

TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: prehľad toho najčítanejšieho z Ružomberka

Prešlo ďaľších sedem dní a my sme v ich priebehu priniesli viacero zaujímavých tém z nášho mesta. V posledný deň ponúkame prehľad najklikanejších článkov, ktoré vás najviac oslovili.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: prehľad toho najčítanejšieho z Ružomberka
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

1. Zbytočná smrť

V stredu sa stala za Likavkou dopravná nehoda pri ktorej prišla o život 51 – ročná žena. Informovali sme o tom krátko po nehode v mimoriadnej správe. Podľa doposiaľ zistených informácií 19 ročný vodič s najväčšou pravdepodobnosťou v dôsledku neprimeranej rýchlosti a nevenovaniu sa plne vedeniu vozidla dostal šmyk a narazil do nevinnej vodičky.

FOTO: Pri tragickej dopravnej nehode vyhasol život 51 ročnej vodičky

2. Rozbili cudzie auto

Trojica neplnoletých, ktorí bez súhlasu používali cudzie auto, čelí obvineniu polície. Za dva dni mali odcudziť dve autá a jedno z nich sa im podarilo aj rozbiť. To však nie je všetko, sú obvinení aj z vlámania do rodinného domu.

Mladiství chlapci sa v Ružomberku odtrhli z reťaze

3. Bitka v centre mesta

Mestská polícia musela zakročiť v prípade veľkého konfliktu priamo v centre mesta. Hádka vznikla z nedorozumenia dvoch žien, za ktoré sa postavili muži. Tí si to chceli vybaviť ručne stručne.

Na strede Ružomberka sa začalo hádať a biť vyše 10 ľudí

4. Urgentný nedostatok krvi

V utorok sme uverejňovali prosbu nemocnice, ktorá má akútny nedostatok niektorých konkrétnych krvných skupín. Tentoraz zvlásť oslovuje študentov, aby sa zapojili do Študentskej kvapky krvi. Sme radi, že Vás táto správa oslovila a darovanie najvzácnejšie tekutiny vám nie je cudzie.

ÚVN-ka urgentne prosí možných darcov krvi o pomoc

5. POZNÁVAJTE LIPTOV: Meandre Lúžňanky

Minulú nedeľu sme vás pozvali na ďalšiu z jesenných vychádzok na jedinečné a čarovné miesto široko ďaleko. Voda tu tečie akoby do kopca. Kto sa tam nebol pozrieť môže si pozrieť fotky a video v galérii článku.

POZNÁVAJTE LIPTOV: Meandre Lúžňanky

Daj LIKE na našej FB stránke a máš vždy čerstvé info z Ružomberka a okolia.

Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM