Ivana Milanová Rôzne Správy

TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: prehľad toho najčítanejšieho z Ružomberka

Prešlo ďalších sedem dní a my sme v ich priebehu priniesli viacero zaujímavých tém z nášho mesta. V posledný deň ponúkame prehľad najklikanejších článkov, ktoré vás najviac oslovili.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: prehľad toho najčítanejšieho z Ružomberka
Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk

1. Stará či nová? Otázka vyriešená

Tento týždeň sa v našom meste rozoberala otázka či rekonštruovať starú plaváreň, alebo radšej postaviť novú. O tom, že to bola poriadne horúca téme svedčí aj počet komentárov pod článkom na našej funpage Ružomberok24 v ktorom sme vypichli najväčšie plusy a mínusy oboch variant. V každom prípade je rozhodnuté. Vo štvrtok (15.12) prebehlo mestské zastupiteľstvo na ktorom sa väčšina poslancov postavila za vybudovanie nového plavecko – relaxačného centra.

Rekonštruovať starú plaváreň, alebo postaviť novú?

2. Najkrajšie sviatky roka dorazia aj do Ružomberka

Klobásky, lokše, medovníky, horúci punč aj originálne darčeky. Nechajte sa opájať vianočnou atmosférou čoskoro už aj u nás. Aby ste nezmeškali niečo z programu, ktorý je prichystaný v centre mesta pri stromčeku, pozrite si ho vopred.

Aké budú Ružomberské Vianoce?

3. Doprava a Mondi SCP

V strede nášho rebríčka toho najzaujímavejšieho čo sme počas týždňa priniesli je aj názor predsedu Správnej rady Inštitútu pre dopravu a hospodárstvo. Myslí si totiž, že investícia do rozšírenia výrobných kapacít v Mondi SCP môže byť prínosom k vyriešeniu zložitej dopravnej situácie v meste.

Nová investícia ružomberských papierní môže vyriešiť dopravu v regióne

4. Jedinečnosť sa uchovala pre ďalšie generácie

Pred časom sa skončili reštaurátorské práce v kostolíku Všetkých svätých v Ludrovej. Zabránilo sa tak znehodnocovaniu malieb. Vidiecky kolonizačný kostolík bol postavený v poslednej tretine 13. storočia v priestore medzi Ružomberkom a Liptovskou Štiavnicou a je považovaný za najstarší na Liptove.

Jedinečnosť sa uchovala pre ďalšie generácie: Gotický kostol všetkých svätých v Ludrovej

5. Tragédia pri Hubovej

Minulý víkend sa stala medzi Hubovou a Ružomberkom dopravná nehoda, ktorú žiaľ neprežila 83-ročná spolujazdkyňa vo vozidle Škoda Fabia. Cestu I/18 policajti v dôsledku nehody v uvedenom úseku úplne uzavreli a táto smutná správa uzatvára päticu najklikanejších článkov za posledný týždeň.

Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život 83-ročnej ženy

Daj LIKE na našej FB stránke a máš vždy čerstvé info z Ružomberka a okolia.

Zdroj: ruzomberok.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM