Jozef Milan Stolný tenis

Tradičný turnaj na koniec

Stolotenisový klub Belan v ružomberskej mestskej časti Biely Potok usporiada v sobotu 31.marca na koniec ping-pongovej sezóny tradičný turnaj "profíkov", teda registrovaných hráčov z dolného Liptova.

Už 8.ročník stolnotenisového turnaja aktívnych hráčov (tentoraz s prívlastkom Veľkonočný) sa začne od 10,00hod. v stolnotenisovej hale STK Belan na dvore ZŠ Belianka. Účasť prisľúbili borci z Ružomberka, Bešeňovej, Ludrovej aj Liskovej. Prví štyria v poradí budú odmenení vecnými cenami.

Stolnotenisový klub Belan (STK) má za sebou jednu z najúspešnejších sezón. Hráči A-tímu v zostave: Robert Bucha, Robert Haluška, Jozef Jantoš, Anton Kendera a Ferdinand Milan obsadili konečné 2.miesto v 5. lige mužskej súťaže družstiev celého Liptova. Od prvého Vitalitu A, čo je vlastne áčko Lipt.Hrádku, ich síce v konečnom účtovaní delili 4 body, ale taktiež 4 body mali navrch od tretej Liskovej A. Počas účinkovania Belanu v 5.lige je to zatiaľ najvyššia priečka, oproti doterajším dvom 3.miestam. Predseda klubu Tóno Kendera netajil spokojnosť:„Rátali sme, že by sme mohli skončiť okolo 5.miesta, takže úspech. Len aby sme sa zišli v takejto zostave aj na jeseň, lebo ak vypadnú možno aj dvaja zo 4.ligy, súťaž bude náročnejšia.“ V poslednom domácom zápase s tímom Smrečany-Žiar Belani remizovali 9:9, keď sa im nepodarilo zachytiť výborný vstup hostí do zápasu. Remíza prispela ku ešte lepšej nálade po zápase, kedy obe družstvá spoločne pooslavovali viaceré meniny svojich hráčov.

Belanský B-tím skončil v okresnej 6.lige síce tretí od konca, ale absolútne bezpečne vzdialený od zostupujúceho Švošova A. Biely Potok C v najnižšej 9.lige sa umiestnil na 3-tej priečke, keď mu chýbalo 6 bodov na druhú Hubovú A, ktorá spolu s Bešeňovou C postúpila vyššie.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM