Ivana Milanová Rôzne Správy

Týždeň hasičov: vyťahovali havarované autá, hasili požiar a mali aj planý poplach

Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie vykonali 5 výjazdov ku technickým zásahom a jden výjazd k požiaru.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň hasičov: vyťahovali havarované autá, hasili požiar a mali aj planý poplach
Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie od 13.1.2017 do 19.1.2017 vykonali 5 výjazdov ku technickým zásahom, ku požiaru bol vykonaný 1 výjazd.

Päť výjazdov ku technickým zásahom

Hasiči boli dňa 13.1. privolaní ku vytiahnutiu zapadnutého auta v snehu vedľa ulice Kosovo. Nakoľko sa hasiči ku autu nemohli dostať, tak majiteľovi odporučili privolať traktor na vytiahnutie auta.

Na druhý deň hasiči boli privolaní ku požiaru plastového kontajneru, ale počas jazdy boli odvolaní. Jednalo sa o planý poplach.

Dňa 16.1. hasiči vykonali výjazd ku prevrátenému autu vedľa štátnej cesty č. 59 pri Liptovskej Osade. Hasiči auto za pomoci navijaku postavili na kolesá a potom vytiahli na cestu. Havarované auto odtlačili na blízku odstavnú plochu. Pri nehode sa nikto nezranil.

Na druhý deň 17.1. hasiči zasahovali pri zrážke troch osobných áut na štátnej ceste č. 59 v Ružomberku. Uniknuté kvapaliny posypali vapexom a ten pozbierali do zbernej nádoby. Autá zabezpečili proti vzniku požiaru a odtlačili na blízke parkovisko. Ani pri tejto nehode sa nikto nezranil.

Hasiči boli dňa 18.1. privolaní ku zrážke vlaku a osobou na koľajisku v Stankovanoch. Bohužiaľ zrážku osoba neprežila a lekár len konštatoval smrť. Hasiči pomohli usmrtenú osobu naložiť do vozidla pohrebnej služby.

Jeden výjazd k požiaru.

Jednalo sa o požiar plastového kontajneru na odpad na Rybárpolskej ulici v Ružomberku. Hasiči požiar uhasili jedným vysokotlakovým prúdom. Príčinou vzniku požiaru bola manipulácia so žeravým popolom neznámou osobou. Pri požiari došlo ku poškodeniu plastového kontajneru v hodnote 300,– €. Pri požiari nedošlo ku zraneniu ani ku usmrteniu osôb.

Foto: ilustračné

Zdroj: OR HaZZ v Ružomberku
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM