Ivana Milanová Krimi

Týždeň hasičov: dopravné nehody a kuriózne vyslobodenie osoby zatvorenej na WC

Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie vykonali 5 výjazdov ku technickým zásahom a ani jeden výjazd k požiaru.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň hasičov: dopravné nehody a kuriózne vyslobodenie osoby zatvorenej na WC
Zdroj: TASR

Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Ružomberku za uplynulé obdobie od 17.2.2017 do 23.2.2017 vykonali 5 výjazdov ku technickým zásahom, ku požiaru nebol vykonaný žiadny výjazd.

Pätica výjazdov ku technickým zásahom

Hasiči boli dňa 20.2. privolaní ku vyslobodeniu osoby zatvorenej na WC v administratívnej budove. Hasiči pomocou elektrickej rozbrusovačky odpílili závesy na dverách a osobu vyslobodili.

Na druhý deň 21.2. hasiči boli privolaní ku požiaru osobného auta na ulici J. Kačku v Likavke. Po príjazde na miesto hasiči zistili, že sa nejedná o požiar ale len o únik horúcich prevádzkových kvapalín. Hasiči auto zabezpečili proti vzniku požiaru a odtiahnutie auta si zabezpečila majiteľka. V ten istý deň boli hasiči privolaní ku dopravnej nehode na ceste pri Partizánskej Lupči, ale počas jazdy boli odvolaní. Jednalo sa o planý poplach.

Nad ránom už 22.2. hasiči vykonali výjazd ku dopravnej nehode osobného auta na štátnej ceste č. 59 pri Korytnici, ktoré ostalo prevrátené na streche v priekope. Pri nehode nedošlo ku zraneniu osôb. Hasiči havarované auto prevrátili na kolesá a za navijakom vytiahli na krajnicu cesty. Hasiči v ten istý deň boli privolaní ku dopravnej nehode štyroch osobných áut na štátnej ceste č. 18 pri Liptovských Sliačoch. Havarované autá zabezpečili proti vzniku požiaru uniknuté prevádzkové kvapaliny posypali vapexom a pozbierali do zbernej nádoby. Jedno nepojazdné havarované auto odtiahli na blízku odstavnú plochu.

Požiare nehasili

O zásahoch informoval vedúci technik špecialista mjr. Ján Ondruška, výjazd ku požiaru nebol ani jeden

Foto: ilustračné

Zdroj: OR HaZZ v Ružomberku
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM