Tomáš Batiz Krimi

V Ružomberku zadržali podozrivého Dominika (22) z lúpeže: Policajtom bude mať čo vysvetľovať

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline vypátrali a zadržali podozrivého z násilnej trestnej činnosti. Prečítajte si ďalšie informácie priamo od policajtov.

Ilustračný obrázok k článku V Ružomberku zadržali podozrivého Dominika (22) z lúpeže: Policajtom bude mať čo vysvetľovať
Zdroj: Dnes24.sk

Obvineniu zo zločinu lúpeže čelí 22-ročný Dominik z Ružomberka. Informoval o tom žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Ako skonštatoval policajný hovorca, obvinený mladík sa mal v uplynulom týždni stretnúť na čerpacej stanici v Žiline s mužom, ktorému mal vrátiť finančnú hotovosť vo výške 680 eur. „Následne mal obvinený Ružomberčan pod hrozbou noža žiadať od muža všetky peniaze. Ten mu mal vydať finančnú hotovosť 880 eur,“ uviedol Moravčík s tým, že obvinený mladík mal následne z miesta ujsť na neznáme miesto. Pri skutku nedošlo k zraneniu osôb.

Vyšetrovateľ PZ spracoval na 22-ročného Ružomberčana podnet na návrh na vzatie do väzby. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania,“ uzavrel žilinský krajský policajný hovorca.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM