Ivana Milanová Krimi

V ružomberskej herni sa ozýval krik a vyhražky smrti - polícia obvinila dve ženy z výtržníctva

Polícia obvinila dve Ružomberčanky, 24-ročnú a 19-ročnú, z prečinu výtržníctva spáchaného v spolupáchateľstve a 24-ročnú ženu aj z prečinu násilia proti skupine obyvateľov.

Ilustračný obrázok k článku V ružomberskej herni sa ozýval krik a vyhražky smrti - polícia obvinila dve ženy z výtržníctva
Zdroj: Facebook

Obidve ženy mali podľa nej v sobotu (8. 4.) v skorých ranných hodinách v herni v Ružomberku manipulovať s plynovou pištoľou, ktorú mala so sebou 24-ročná žena. „Najskôr mala mladšia žena vyjsť so zbraňou na terasu a jedenkrát vystreliť na budovu v blízkosti herne. V konaní jej chcel zabrániť jeden z hostí a pracovníčka herne. Mladá žena mala najskôr verbálne a potom fyzicky napadnúť pracovníčku herne. Do incidentu sa následne na obranu pracovníčky herne zapojila jej kamarátka,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

Doplnila, že 24-ročná obvinená žena mala tiež fyzicky zaútočiť na jednu zo žien a vybrať druhú plynovú pištoľ, z ktorej mala na terase jedenkrát vystreliť, a kričať, že všetkých pozabíja.

„Na terase herne sa malo v tom čase nachádzať viacero osôb. Obidvom podozrivým ženám polícia na mieste udalosti obmedzila osobnú slobodu, obidve boli pod vplyvom alkoholu. Dve napadnuté ženy utrpeli bližšie nešpecifikované zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Dve plynové pištole polícia zaistila,“ dodala Balogová.

„Na 24-ročnú obvinenú ženu podal poverený príslušník PZ podnet na vzatie do väzby. Druhá z obvinených žien je stíhaná na slobode,“ uzavrela krajská policajná hovorkyňa.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM