Jozef Milan Futbal

Víkendový futbal mladých: Žiaci vyučovali Zvolenčanov a Mikulášanov

Počas uplynulého víkendu odohrali starší dorast a štyri žiacke tímy zápasy šiesteho kola svojich súťaží. U19-tka utrpela prehru v Košiciach, keď doplatila na jedno zaváhanie v obrane.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový futbal mladých: Žiaci vyučovali Zvolenčanov a Mikulášanov
Zdroj: Dnes24.sk

I. liga starší dorast (U19)

MFK Košice – MFK Ružomberok 1:0 (0:0)

  • Stanislav Ďuriš (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Zápas sa odohrával medzi šestnástkami. Hrali sme aktívne, avšak do gólových príležitostí sme sa nedostávali. Pokazili sme veľa predfinálnych a finálnych vecí v ofenzíve. Počas celého zápasu sme si vypracovali len jednu gólovú príležitosť, ktorá bola po štandardnej príležitosti, ale netrafili sme do priestoru brány. V defenzíve sme pracovali spoľahlivo až na jedno zaváhanie, ktoré súper využil a vyhral."

I. liga starší žiaci stred (U15)

MFK Ružomberok – MFK Lokomotíva Zvolen 5:1 (4:1)

Góly RK: Klačko, Kmeť, Filek, Múdry, Hrdina

  • Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): ,,V prvom polčase sme hrali pekný kombinačný futbal s množstvom nepremenených šancí. V druhom polčase sme kontrolovali priebeh zápasu, ale hra stratila tempo a nasadenie. Za pozornosť stál náš posledný gól po peknej akcii Hrdinu a Daniela."

I. liga starši žiaci stred (U14)

MFK Ružomberok – MFK Lokomotíva Zvolen 15:0 (9:0)

Góly: Bobček 5, Veselovský 4, Hatala 3, Kubík, Dopater, Čakloš

  • Mojmír Šrobár (tréner MFK Ružomberok U14): ,,Proti slabšiemu a nedôraznému súperovi sme sa presadzovali až príliš ľahko. V trinástej minúte bolo už 5:0 a prakticky po zápase. Súper na našu bránu ani raz nevystrelil. Počas celého zápasu sme jasne dominovali. Oceňujem celozápasovú snahu o kombinačný a priamočiary futbal."

I. liga mladší žiaci stred (U13)

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MFK Ružomberok 3:6 (3:2)

Góly RK: Rumanský 2, Sliačan 2, Kutlík, vlastný

  • Oto Omasta (tréner MFK Ružomberok U13): ,,Súper nás v prvom polčase zaskočil rýchlou kompaktnou a kombinačnou hrou a už v šiestej minúte sme prehrávali 0:2. Trpeli sme hlavne na našu sebeckosť, čo sa nám nevyplácalo. No i tak sme dokázali vyrovnať a keď sme si mysleli, že opraty zápasu držíme pevne vo svojich rukách, dostali sme gól do šatne. Po dohovore cez polčasovú prestávku sa naša hra zmenila, začala byť kompaktnejšia a kombinačnejšia. Súper začal s nami strácať krok a zápas sme doviedli do úspešného konca. Tento zápas nám poodhalil ďalšie nedostatky v hre, na ktorých treba popracovať."

I. liga mladší žiaci stred (U12)

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MFK Ružomberok 1:13 (1:4)

Góly RK: Diviš 4, Petruf 2, Tutura 2, Kompiš, Potocký, Salaj, Mesiar, Vrábel

  • Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U12): ,,Po celý zápas sme boli lepším družstvom, ale aj napriek tomu nie som spokojný s výkonom, hlavne v prvom polčase. Chlapci sa postupe dostávali do tempa a druhý polčas sme mohli vyhrať ešte väčším rozdielom."

zdroj: mfkruzomberok.sk; Štefan Mojský; foto: Peter Graf;

Víkendový futbal mladých
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM