Jozef Milan Rôzne

Vlkolínčania mali ostať bez doručovania pošty!

Poštový regulačný úrad ružomberskú mestskú časť preradil do zoznamu miest bez doručovania poštových zásielok. Dobrá správa pre domácich obyvateľov znie, že mesto prišlo na pomoc.

Poštový regulačný úrad udelil Slovenskej pošte súhlas s preradením odlúčeného osídleného miesta Vlkolínec zo zoznamu miest s nepravidelným doručovaním do zoznamu miest bez doručovania. Vzhľadom na to, že radnica má záujem vyjsť v ústrety obyvateľom mestskej časti Vlkolínec, dohodlo sa so Slovenskou poštou na zmluve o spolupráci. Mesto sa zaviazalo zabezpečovať prepravu zamestnanca pošty, poštových zásielok a finančných hotovostí do Vlkolínca a späť.

Pošta bude Vlkolínčanom doručovaná raz týždenne – každý piatok, v prípade štátnych sviatkov alebo dní pracovného pokoja v predchádzajúci deň. V prípade kalamitnej poveternostnej situácie alebo kvôli inej vážnej príčine sa deň doručenia dohodne zvlášť. //„Som rád, že sa nám takýto krok podaril a dohodli sme sa so Slovenskou poštou, pretože ak by Vlkolínec ostal bez doručovania pošty, obmedzilo by to kvalitu života jeho obyvateľov, a to sme nechceli dopustiť,“ //povedal na túto tému primátor mesta Ružomberok Ján Pavlík.

zdroj: Michaela Milá, hovorkyňa primátora

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM