Ivana Milanová Správy Samospráva

VODIČI POZOR: Dnes prebehne osobitná kontrola v celom kraji!

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách, pri ktorých vás vôbec nemusia zastaviť. Že ste si nedali pozor zistíte, až keď vám domov príde obálka, ktorá nepoteší.

Ilustračný obrázok k článku VODIČI POZOR: Dnes prebehne osobitná kontrola v celom kraji!
Zdroj: TASR

Polícia v Žilinskom kraji pokračuje na cestách vo vykonávaní osobitných kontrol s cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Motoristi by preto mali zbystriť pozornosť, aby nezažili nemilé prekvapenie.

„Policajti v utorok 10. januára 2017 vykonajú na území Žilinského kraja osobitnú kontrolu zameranú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti. “ oznámil krajský hovorca PZ Radko Moravčík.

Príslušníci vás však nemusia ani len zastaviť, keď porušíte niektorí zo zákonov cestnej premávky, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách.

Zdroj: KR PZ v Žiline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM