Tlačové správy

Wi-Telecom: Internetové pokrytie vidieka na Liptove je naša priorita

Ružomberská spoločnosť Wi-Telecom ponúka spoľahlivé internetové pripojenie do každej domácnosti za výhodné ceny bez časového a dátového obmedzenia, a to bez viazanosti a zbytočných poplatkov. Sme za korektné vzťahy, pýtajte sa nás - priamo na Mostovej ulici č.4 (v pasáži) alebo na t.č. 0948 098 434.

Ilustračný obrázok k článku Wi-Telecom: Internetové pokrytie vidieka na Liptove je naša priorita
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Konkurenčný boj medzi poskytovateľmi internetových služieb za posledné roky viditeľne zrýchlil a zlacnil väčšinu poskytovaných služieb. Vybrať si spomedzi ponúk jednotlivých operátorov nemusí byť vždy jednoduché, kritériom by jednoznačne nemala byť cena.

Pozor na garancie a dostupnosť. Pýtajte sa! V spleti drobného písma všeobecných podmienok operátora je ťažké sa vyznať. Väčšina poskytovateľov služieb vám negarantuje minimálne prenosové rýchlosti a ani ich časovú ročnú dostupnosť. Pri mobilných pripojeniach nie je isté, či daná služba bude fungovať aj u vás doma alebo len v meste. „Je oveľa ťažšie garantovať rýchlostné minimum ako ho teoreticky sľubovať, čoho sme niekedy svedkami,“ hovorí konateľ spoločnosti Wi-Telecom Viktor Jánoš.

Ponuka Wi-Telecom

Spoločnosť Wi-Telecom Vám ponúka 60% garanciu dátovej rýchlosti pripojenia a 97% garanciu ročnej časovej dostupnosti! To všetko bez viazanosti a zbytočných poplatkov navyše, napríklad za prenesené dáta nad limit. V prípade poruchy (aj vinou užívateľa) je servis realizovaný do 48 hodín od jeho nahlásenia.

  • Wi-Telecom zabezpečuje internetové pripojenie v dedinách: Ružomberok, Černová, Nová a Stará Hrboltová, Likavka, Martinček, Štiavnička, Ludrová, Liptovské Sliače, Ivachnová, Liptovská Teplá, Kalameny, Lúčky, Bešeňová, Liptovský Michal, Potok a od 1.6.2013 aj v Partizánskej Ľup­či.

Pripojenie nefunguje ani týždeň po búrke? Na vidieku je to častý problém, či už z dôvodu nedostatočného pokrytia signálom, alebo zastaraným rozvodným systémom. "A to je náš široký priestor na zvyšovanie kvality a rýchlosti internetového pripojenia,” dodáva konateľ firmy, ktorá aj svoj pracovný čas prispôsobila potrebám klientov. Telefonicky poskytneme všetky informácie a technici prídu za klientom osobne prebrať detaily montáže, na obhliadku a pod… (samozrejme zdarma).

Kontaktujte nás a pýtajte sa

Wi-Telecom: PR internet
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM