Ivana Milanová Krimi

Za garážami na Riadku bola hlučná párty: Pre neplnoletých!

Vďaka požívaniu alkoholu bola skupinka mladých veľmi hlučná a keď susedia počuli rinčanie skla z rozbitých fliaš, neváhali volať políciu.

Ilustračný obrázok k článku Za garážami na Riadku bola hlučná párty: Pre neplnoletých!
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok 10. marca sa zabávala partia mladých ľudí za garážami na ulici Riadok. Ich správanie aj vďaka požívaniu alkoholu bolo hlučné a keď obyvatelia spomínanej ulice počuli rinčanie skla z rozbitých fliaš vec oznámili na mestskú políciu. Vyslané hliadky našli na mieste ôsmych mladých ľudí. Nakoľko išlo o mladistvé osoby do 18 rokov, boli podrobené orientačnej dychovej skúške.

V štyroch prípadoch boli tieto pozitívne, 16 ročný chlapec mal v dychu 0,23 promile, jeho traja o rok starší kamaráti „nafúkali“ od 0,62 až 1,15 promile.

Zistené priestupky vyriešili mestskí policajti v blokovom konaní, porušenie zákazu požívať alkohol osobám mladším ako 18 rokov ďalej objasňuje poverený príslušník mestskej polície. Nakoľko išlo o mladistvé osoby, boli o požívaní alkoholu ešte v ten večer oboznámení aj rodičia chlapcov.

O tom, že problém s alkoholom sa týka aj nežnejšieho pohlavia sa presvedčili príslušníci mestskej polície aj v tomto týždni.*** Na ulici Plavisko sa mala v nedeľu 12. marca o druhej popoludní váľať nejaká žena.*** Na základe takéhoto telefonického oznámenia našla hliadka na chodníku ležať ženu v stredných rokoch. Dôvodom bolo množstvo alkoholu, ktoré požila.

Policajti zistili, že žena sa nachádza v blízkosti trvalého bydliska a prišiel po ňu priateľ, ktorý ju odviedol domov.

Zdroj: Mestská polícia Ružomberok
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM