Jozef Milan Futbal

Župní poslanci podporujú ME vo futbale do 17 rokov: Finále sa hrá v Žiline

Pri príležitosti Majstrovstiev Európy do 17 rokov vo futbale, ktoré spoluorganizuje aj Žilinský samosprávny kraj, sa v rámci pondelkového rokovania župného zastupiteľstva konala aukcia detských a študentských diel na tému: FUTBAL - AKO HO VIDÍM JA.

Ilustračný obrázok k článku Župní poslanci podporujú ME vo futbale do 17 rokov: Finále sa hrá v Žiline
Foto: Jozef Milan

„Aj takouto aktivitou si chceme pripomenúť a podporiť blížiace sa prestížne UEFA podujatie, ktoré je na Slovensku organizované po 13 rokoch. Naše krajské mesto bude o čosi viac žiť futbalom a najmä mladými futbalovými talentami z Chorvátska, Rakúska, Ruska, Švajčiarska, Švédska, Talianska, Ukrajiny a pravdaže zo Slovenska,“ uviedol podpredseda ŽSK Jozef Štrba. Do aukcie o kúpu diel sa zapojili okrem zamestnancov Úradu ŽSK aj poslanci krajského parlamentu. „Kúpou výkresov s futbalovou tematikou sme podporili nielen samotné deti a šport, ale najmä dobrú myšlienku,“ dodal podpredseda Štrba.

Program ME na štadióne MŠK Žilina

Žilina sa spolu s Dubnicou nad Váhom, Nitrou a Zlatými Moravcami stane v termíne od 5. do 17. mája dejiskom Majstrovstiev Európy vo futbale hráčov do 17 rokov. O víťazný pohár zabojuje spolu osem tímov.

  • Slovensko – Švajčiarsko 8. mája
  • Semifinále 14.mája
  • Finále 17. mája o 18.00 hod.

Na titulke vidíte obrázok, ktorý vydražil poslanec VÚC Michal Slašťan.

zdroj: Hana Danová, hovorkyňa ŽSK;

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM