Ivana Milanová Krimi

Agresívny Bulhar napadol v ružomberskom bare dvoch mladíkov, jedného bodol

Tridsaťjedenročný Bulhar, ktorý v nedeľu (21. 8.) v skorých ranných hodinách fyzicky napadol v nočnom bare 24-ročného mladíka, skončil v rukách polície.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny Bulhar napadol v ružomberskom bare dvoch mladíkov, jedného bodol
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

O udalosti, ktorá sa stala posledný víkend v ružomberskej diskotéke dnes (25.8.) informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

Cudzinec, ktorý dlhodobo žije v Ružomberku, po slovnom konflikte na mladíka zaútočil a vyhrážal sa mu zabitím. „Opakovane ho udieral päsťou do tváre,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa s tým, že poškodeného začal brániť 23-ročný Tomáš, na ktorého útočník zaútočil nožom.

„Tomáša bodol do oblasti ľavého boku pod rebrá,“

Zranenému mužovi podali prvú pomoc zamestnanci väznice, ktorá sa nachádza na tej itej ulici ako diskotéka v ktorej sa stal incident. Okamžite ho operovali a jeho stav je stabilizovaný.

V súčasnosti čelí 31-ročný Bulhar obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, prečinu výtržníctva a prečinu nebezpečného vyhrážania. „V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ dodala Balogová.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Obec neďaleko Ružomberka chce odkúpiť jediný husitský kostol na Slovensku

Naliehavá prosba od ÚVN: Príďte darovať krv, máme akútny nedostatok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM