Ivana Milanová Krimi

V Ružomberku nemá vandalizmus koniec: Naposledy si to odniesli tieto schody

Minulý víkend v noci z piatka (22.7.) na sobotu (23.7.) niekomu veľmi prekážali ledva dva týždne postavené schody medzi ulicami Nad štadiónom a Fatranskou ulicou.

Ilustračný obrázok k článku V Ružomberku nemá vandalizmus koniec: Naposledy si to odniesli tieto schody
Foto: Ivana Milanová / Zdroj: Dnes24.sk

Portál liptov.sme informoval o nepríjemnom prekvapení, ktoré zažili obyvatelia ružomberských Satelitov. Schody, ktorých sa dožadovali už dlhšiu dobu našli zničené neznámym páchateľom.

„Pokiaľ vieme, tak spomínaných schodov sa miestni obyvatelia dožadovali už celé desaťročia. Takže ako noví poslanci sme sa snažili ich výstavbu zaradiť do investičného plánu hneď v prvej polovici tohto volebného obdobia. Postavené boli zhruba pred dvomi týždňami. Ich podoba bola navrhnutá mestom, ktoré ich výstavbu financovalo,“ povedal pre liptov.sme mestský poslanec za tamojší obvod Milan Šlávka.

Náklady na schody spájajúce ulicu Nad štadiónom a Fatranskú ulicu boli približne 4.000 eur. Škoda po vandaloch zostala 600 eur. Hoci sa tento vandalizmus stal pár metrov od rodinných domov a niektorí obyvatelia počuli hlučnú partiu výrastkov, nikto z nich nezavolal políciu.

Pre obyvateľov dotknutých ulíc má dobrú správu. „Schody budú, samozrejme, opravené, už sme o tom hovorili s vedúcim oddelenia investícií na mestskom úrade,“ prisľúbil Milan Šlávka.

Zdroj: liptov.sme, Ján Kmeť

Môže Vás zaujímať:

V Ružomberku nemá vandalizmus koniec: Naposledy si to odniesli tieto schody

TOP 5 ČLÁNKOV TÝŽDŇA: prehľad toho najčítanejšieho z Ružomberka

V Ružomberku nemá vandalizmus koniec: Naposledy si to odniesli tieto schody
2
Galéria
Foto: Ivana Milanová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: liptov.sme
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM